IGEBA melegködképzők

Leírás
Tökéletesítés a legapróbb részletekig. Tudás, szakértelem, tapasztalat, folyamatos technológiai fejlesztések ötvöződnek az IGEBA melegködképző modellekben.

A vektorszabályozás és kártevőirtástól a mezőgazdasági és higiéniai menedzsmentig a szakemberek a világon mindenütt bíznak az IGEBA melegködképző készülékeiben.Fő alkalmazási területek:
- Vektorszabályozás és kártevőirtás (közegészségügy)
- Készletezett termékek védelme
- Csírátlanítás / Mezőgazdaság
- Közhigiénia
- Fertőtlenítés
- Madárvédelem
- Üvegházak növényvédelme
- Szabadföldi növényvédelemTermékskála:
A teljes termékskála bármely alkalmazás számára megfelelő termékek dimenzióját kínálja.

Az IGEBA TF 34 kompakt mérete, könnyű súlya és kitűnő kibocsátási értékei alapján alapvetően beltéri alkalmazásra került kialakításra, de természetesen kültéri alkalmazásra is kitűnő választás.

Az IGEBA TF 35, mely kategóriája remekműve, kitűnő választás univerzális alkalmazásra. Világszerte elismert termék, mely a nemzetközi szabványok és ajánlások figyelembe vételével készül.

A TF 65/20 E, TF 95 és a „Jumbo” TF 160 modellek nagyszabású kezelésekre alkalmasak, sokoldalú felhasználási lehetőségeket és maximális rugalmasságot biztosítanak kültéri és beltéri alkalmazásoknál egyaránt.

A teljes termékskála jellemzője, hogy csak kiváló minőségű anyagból készül, mint pl. rozsdamentes acél a legjobb összetevőkkel kombinálva, amely egyben hosszú élettartamot eredményez és kompatibilitást biztosít a pici igények számára.

A kifinomult design, gondos gyártás és a folyamatos minőségellenőrzés maximális hatékonyságot, az alkalmazások biztonságát jelenti a felhasználóbarát IGEBA melegködképző készülékek tulajdonosainak.Alkalmazás:
A környezetbarát technológiák alkalmazása egyre fontosabbá válik. Az IGEBA készülékek a lehető legkisebb mennyiségű hatóanyag kibocsátással segítséget nyújtanak a környezetkárosítás elkerülésében.

Az IGEBA melegködképző készülékek sűrű ködöt képeznek, amely azonnal működésbe lép a megfelelő hatóanyaggal és elpusztítja mind a repülő, mind a mászó rovarokat. Megfelelő időjárási körülmények esetén a köd szabadon áramlik és nagyon rövid idő alatt eljut a kívánt területre. Az alkalmazott hatóanyag kis mennyiségének köszönhetően a környezetkárosítás minimális, amely a kívánt hatásfok csökkenése nélkül valósul meg.Tartozékok:
Melegködképző készülékeink a vevőigényeknek megfelelően szállíthatók. A „W kialakítások” kifejezetten vízben oldódó hatóanyagok mint pl. gombaölő szerek kijuttatására alkalmasak. A sav tartalmú készítményeknek ellenálló kivitelű készülékeket is szállítunk. A TF 95 és TF 160 típusokhoz távirányító is rendelhető, mely lehetővé teszi a teherautó platóra szerelt készülékek vezetőfülkéből történő irányítását. A készülékek hatóanyag vészleállítóval is szállíthatóak.